Despre noi

Numele Pearl Nails continuă să reprezinte gama largă de soluții inovatoare și de calitate. De-a lungul anilor ne-am străduit și ne vom strădui și pe viitor să ne dezvoltăm produsele în așa fel încât să satisfacă cele mai critice și stringente cerințe și să ne fie de sprijin atât în munca zilnică precum și față de concurență.

Numai materii prime profesionale și competență maximă: aceste principii ne ajută să obținem satisfacția tuturor, care folosesc zilnic soluțiile noastre profesionale.

Pearl Nails se bazează de observațiile și ideile de dezvoltare ale utilizatorilor profesioniști. Gama noastră de produse este în permanentă actualizare și suntem în fruntea dezvoltării produselor de cea mai bună calitate – la preț rentabil. Toate acestea sunt confirmate de numeroase medalii obținute la campionate naționale și internaționale.

Abonează-te și tu la newsletter prin site-ul nostru sau prin webshop și urmărește-ne pe Facebook, Instagram, Pinterest sau Youtube, unde te ținem la curent cu cele mai noi idei și reduceri.

Echipa Pearl Nails

Ne găsești și aici!!