FLASH SALES

Oferta săptămânii este aici! Ai reduceri cu până la 60% și un produs EXTRA la un preț #WOW!

DE ce pearl nails?

Produsele promoționale din această săptămână

KIT EPILARE CU CEARĂ

Kitul conține un încălzitor Quickepil Basic și 5 cartușe cu ceară micromică, ideal pentru epilarea rapidă și eficientă. Pregătește pielea prin exfoliere și curățare, încălzește ceara în aparat și aplică în direcția creșterii părului. Îndepărtează ceara cu banda Quickepil și hidratează pielea cu uleiul special pentru calmare și revitalizare. Perfect pentru o piele fină și catifelată, acum la promoție!

 

COD REDUCERE: MEGAREDUCEREIA-MĂ CU 67 RON

De Ce
Superstar
Top Gel?

PolyAcryl Gel Hybrid

PolyAcryl Gel Hybrid Clear (transparent) Pearl Nails este materialul pentru construcția unghiilor false care îți va ușura munca de salon. Construiește unghii false lungi și rezistente cu ușurință. Această formulă unică și revoluționară nu curge, nu se usucă la aer, este ușuor de modelat cu ajutorul Cleanserului. Așadar nu ești condiționată de timp, poți lucra liniștită în ritmul tău până când este satisfăcută de forma obținută.

 

IA-MĂ CU 55 RONREDUS DE LA 69 RON

EO Top Gel

EO Top Gel este un gel de luciu foarte rezistent, care poate fi folosit la oricare tehnică de unghii aplicate. Este un gel fluid, autonivelant, iar după uscare formează o suprafaţă tare și rezistentă. După folosirea gelurilor OP2Gel lac  sau după decorare cu vopsele acrilice, vă recomandăm folosirea gelului de luciu EO Top Gel, din cauza flexibilităţii acestora. După uscare necesită fixare!

IA-MĂ CU 49 RONREDUS DE LA 64 RON

De Ce
Forming Gel
Clear?

Nail Art

Modelele de manichiură cu decorațiunile de la Pearl Nails au câștigat în timp o mare popularitate în rândul reprezentantelor sexului frumos și nu numai. Pe lânga decorațiunile Nail Art noi îți oferim toate materialele de care ai nevoie pentru a crea opera ta de artă, astfel rămâne doar să îți lași imaginația să zburde.

Pensulă nail art Racing 3D - #5 Kolinsky

Este o pensulă nail art diagonală și ideală pentru realizarea decorațiunilor și modelelor de unghii, cum ar fi decorațiunile 3D. Perfect pentru realizarea modelelor plastiline și modelelor din create din porțelan.

 

 
IA-MĂ CU 39 RONREDUS DE LA 79 RON

Creion cu burete ombre

Creion nail art cu două capete cu câte un burete pe laturi și cu un design strălucitor cu pietre decorative, ideale pentru realizarea manichiurilor prin tehnica ombre. Creionul cu burețele ombre ajută la realizarea unghiilor cu degrade, babyboomer și latte.

 

IA-MĂ CU 32 RONREDUS DE LA 49 RON

Set cristale decorative unghii 6in1 - Dark Amethyst

Cristale decoartive Dark Amethyst, nuanța mov/violet, în cele mai populare 6 mărimi: SS3, SS4, SS5, SS6, SS8, SS10.

Șase compartimente cu câte 280 de pietre decorative sclipitoare, ideale pentru decorarea unghiuțelor

 

IA-MĂ CU 27 RONREDUS DE LA 39 RON

Color display book 216 culori

Color display book Pearl Nails este un catalog de expunere a tipsurilor sau numit și catalog pentru mostre de culori ale ojelor semipermanente și a gelurilor colorate. Catalogul are formă de carte și este concepută din carton gros, alăturat cu sigla Pearl Nails. Elegant, calitativ și util pentru toate tehnicienele.

 

IA-MĂ CU 39 RONREDUS DE LA 54 RON

FLASH SALES

Abonează-te la Newsletter-ul nostru pentru a fi primul care află despre ofertele noastre săptămânale!