Joc de zi de naștere – Hai la Hajdúszoboszló!

Împlinim 1 an

Cu această ocazie noi dăm cadourile!

Joc de zi de naștere – Hai la Hajdúszoboszló!

Fă cumpărături în magazinul nostru din Odorheiu Secuiesc
de pe str. Eötvös în lunile iunie și iulie și câștigă marele premiu, 4 zile și trei nopți la HOTEL ATLANTIS HAJDÚSZOBOSZLÓ****

Descriere:

În lunile iunie și iulie vei primi câte un bilet de tombolă după cumpărăturile tale în magazinul nostru. Extragerea va fi în data de 1 august, ora 17, în magazinul Beauty Pearl Shop.

Condiții de participare și regulament:

1. Descrierea jocului

Organizatorul anunță jocul ”Hai la HAJDÚSZOBOSZLÓ” în data de 3 iunie 2019, ora 09:00, în magazinul Pearl Beauty Shop, de pe str. Eötvös, Odorheiu Secuiesc.

Jocul se va sfârși în data de 31 iulie 2019, ora 19:00.

Toate persoanele, care fac cumpărături în magazinul mai sus numit, vor primi câte o tombolă după fiecare cumpărătură, pe care o va putea depune, după completare, în urna de colectare. Fiecare cumpărătură crește șansele participantului la câștigarea marelui premiu.

În afară de datele personale, participanții vor trebui să treacă pe tombolă și numărul bonului de casă pentru care au primit tombola.

Completarea în întregime a tombolei este obligatorie, vor intra în concurs doar acele tombole care au toate câmpurile completate.

2. Premii:

Vor fi acordate următoarele premii:

1 voucher de vacanță pentru 2 persoane la Hotel Atlantis **** superior-Hajdúszoboszló

  Cazare pentru 2 persoane, 3 nopți, demipensiune în cameră dublă Superior. Utilizarea nelimitată a zonei de wellness și spa Atlantis: piscină, spa, piscină pentru copii, piscină cu lumină și elemente speciale, saună finlandeză, saună cu infraroșu, saună bio, baie de aburi, peșteră de sare/gheață. Utilizarea camerei de fitness cu aparate cardio. Loc de joacă pentru copii. Halat de baie și articole de toaletă. Acces la internet prin cablu și WIFI.

Extragerea se va face în locația stabilită, iar câștigătorul va fi ales dintre persoanele prezente la extragere. În cazul în care câștigătorul nu este prezent, extragerea va fi repetată și se va alege un câștigător nou.

3. Participanți:

Poate participa orice persoană fizică cu vârsta peste 18 ani, care completează în întregime tombola primită la cumpărături.

Nu pot participa:

Angajații Pearl Nails SRL și Pearl Beauty Shop, precum rudele apropiate ale acestora.

4. Extragerea:

Extragerea va fi manuală, iar persoana care efectuează extragerea, va fi desemnată de persoanele prezente la extragere.

Locația extragerii: în magazinul organizatorului, Str. Eötvös, nr.7. Odorheiu Secuiesc.

Data extragerii: 1 august 2019, ora 17:00:00

5. Preluarea premiului:

Câștigătorii care îndeplinesc toate condițiile de participare sunt eligibili să preia vaucherul imediat. Câștigătorul care nu este prezent în momentul extragerii, își pierde dreptul de a prelua premiul.

6. Transferul premiului

Premiul nu este transferabil. Câștigătorul confirmă primirea premiului cu semnătura sa.

7. Protecția datelor

Datele cu caracter personal, furnizate în perioada jocului, vor fi prelucrate de PEARL NAILS SRL. Prin participare, jucătorii își dau acordul la prelucrarea și furnizarea datelor cu caracter personal.

Participantul, prin participare la joc, va lua la cunoștință că organizatorul nu va verifica valabilitatea datelor personale furnizate (ex: adresa de e-mail).

Participanții la joc au dreptul să solicite oricând informații cu privire la gestionarea datelor lor personale, precum și corectarea sau ștergerea acestora. În cazul încălcării drepturilor lor privind prelucrarea datelor cu caracter personal, participanții pot apela la instanță. Nr. de înregistrare protecția datelor PEARL NAILS: 17509/2018

În cazul în care un participant cere ștergerea datelor sale personale, pierde automat dreptul de participare la joc. Regulamentul întreg și detaliat al firmei PEARL NAILS SRL privind prelucrarea și protecția datelor personale îl găsiți la următorul link

8. Condiții generale:

Organizatorul își rezervă dreptul să modifice sau să suspende oricând jocul și să elimine participanții în cazul în care apare suspiciune de abuz, încălcarea regulamentului jocului, manipulare sau orice situație neprevăzută, caz de vis maior. Organizatorul va anunța schimbarea regulamentului sau suspendarea acestui pe pagina sa de Facebook și în magazinul Pearl Nails Beautu Shop.

Organizatorul își rezervă dreptul să șteargă orice comentariu jignitor (pe bază de religie, etnie, etc.), la adresa organizatorului, care încalcă orice lege sau regulament, care încalcă interesele de afaceri ale organizatorului, renumele acestuia sau regulamentul jocului, precum și să elimine din joc orice participant care procedează astfel. Răspunderea legată de comentarii necorespunzătoare revine exclusiv jucătorului în culpă.

Organizatorul nu participă în dispute privind drepturile de utilizator și nu își asumă nici o răspundere privind furnizarea de date incorecte din partea participanților (adresă de e-mail sau nume, număr de tel. greșit). Organizatorul nu își asumă nici o responsabilitate și respinge orice pretenție de despăgubire provenită din daune de participare la joc. Organizatorul nu este răspunzător pentru niciun fel de daune sau vătămări corporale ale câștigătorului sau ale oricărui terț, care rezultă din utilizarea premiului.

Prin participare la joc, persoana participantă confirmă cunoașterea regulamentului jocului și regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal și se supune acestora.

Organizatorul Jocului ”Hai la HAJDÚSZOBOSZLÓ” este PEARL NAILS SRL, cu sediul în TG Mureș, Str. Hunedoara, nr. 31. Operatorul datelor cu caracter personal este organizatorul, Pearl Nails SRL.